Μάρτης είναι νάζια κάνει, πότε κλαίει, πότε γελάει
 
Αύριο Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, ημέρα απεργιακής κινητοποίησης το σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά.
 
 
Ενημερωτικό σημείωμα Μαρτίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό δράσεων/ εκδηλώσεων/ ενεργειών του σχολείου μας, για το μήνα Μάρτιο:

 

 

Τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου
θα γίνει από τις 13:00 ως τις 14:00 η επίδοση της βαθμολογίας – ενημέρωση των γονέων για το β΄ τρίμηνο.

Όσοι από τους μαθητές του Ολοημέρου θα φύγουν νωρίτερα με τους γονείς τους να το δηλώσουν στην ανακοίνωση που δόθηκε σήμερα στα παιδιά.


Επίσης, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας για τους μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων ενημερωτική παρέμβαση από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών και λαμπτήρων.

Την Παρασκευή, 23 Μαρτίου
οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης θα παρουσιάσουν τη γιορτή που έχουν ετοιμάσει ενόψει της 25ης Μαρτίου. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Την Κυριακή, 25 Μαρτίου
θα γίνει η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Την Τρίτη, 27 Μαρτίου
οι μαθητές/τριες των Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ του ΑΠΘ στη Θέρμη.

Την Πέμπτη, 29 Μαρτίου
οι μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ του ΑΠΘ στη Θέρμη.

Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου
οι μαθητές/τριες του σχολείου θα μεταβούν στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου στη Ν. Ραιδεστό για εκκλησιασμό κατά το πρώτο δίωρο. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας θα ακολουθηθεί κανονικά.

Παρακαλούμε θερμά τους γονείς που φέρνουν ή παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην έξοδο του χώρου στάθμευσης προς Βασιλικά, γιατί εμποδίζουν την ορατότητα όσων βγαίνουν από εκεί και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Καλό μήνα να έχουμε, όμορφο και δημιουργικό!

 
 

 

 

 Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε δραστηριότητα στις Ανακοινώσεις μας

                                                       

Τα δρομολόγια των λεωφορείων που θα εκτελούνται για τη μεταφορά των μαθητών κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018 έχουν ως εξής:  8:00,  13:15

 και 16:00.

 

     

 

Στο δίκτυο Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook έχει δημιουργηθεί σελίδα με το όνομα ¨Απόφοιτοι 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού¨ 

 

Additional information