ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
 
{text=}
 
 

 

Παρακαλούνται όσοι γονείς μαθητών της Α΄ και της Δ΄ τάξης δεν έχουν προσκομίσει το Α.Δ.Υ.Μ. των παιδιών, να το φροντίσουν πριν από την ημερομηνία αυτή, καθώς χωρίς αυτό δεν επιτρέπεται η συμμετοχή των μαθητών/τριών στο μάθημα της Γυμναστικής και στις σχετικές δρα-στηριότητες του Σχολείου.

Την Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου

Οι μαθητές/τριες του Σχολείου μας θα επισκεφθούν την περιοχή του χωριού Λιβάδι, όπου θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτική δράση με θέμα: «Ανακαλύπτω το δάσος, απολαμβάνω το δάσος, προστατεύω το δάσος». Η δράση περιλαμβάνει ενημέρωση και περιήγηση στο δάσος με τις καστανιές, καθώς και συλλογή – ψήσιμο καρπών.

Για το σωστό προγραμματισμό των εκπαιδευτικών επισκέψεων, παρακαλούμε να επιστρέ-φονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο σχολείο οι σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής.

Την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄& Στ΄τάξης θα πραγματοποιήσουν την 2η γιορτή Oktoberfest στο σχολείο μας. Ευχαριστούμε πολύ τις μητέρες των τμημάτων για τη συνεργασία.

 

Κάθε Παρασκευή θα λειτουργεί στο Σχολείο μας δανειστική βιβλιοθήκη. Υπεύθυνη δανειστικής βιβλιοθήκης είναι η κα. Βουρδόλη Μαρία

Το πρόγραμμα δανεισμού βιβλίων είναι το εξής:

Β΄και Γ΄τάξεις κάθε Παρασκευή στο πρώτο διάλειμμα

Δ΄, Ε΄και Στ΄τάξεις κάθε Παρασκευή στο δεύτερο διάλειμμα

Α΄τάξη μετά την 1η Φεβρουαρίου

Δεν επιτρέπεται η υπογράμμιση, το γράψιμο, το τσάκισμα ή το σχίσιμο σελίδας του βιβλίου που έχουμε δανειστεί. Σεβόμαστε τα βιβλία και προσέχουμε πολύ, δεν τα φθείρουμε και το πιο σημαντικό, δεν τα χάνουμε γιατί υποχρεούμαστε να τα αντικαταστήσουμε.

 

Σας ενημερώνουμε ότι δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο ιστολόγιο,  www.paliathess.blogspot.com , που θα υποστηρίζει ηλεκτρονικά τη γιορτή λήξης του σχολείου μας με τίτλο: «Στην παλιά Θεσσαλονίκη». Όποιος επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθεί τις σχετικές αναρτήσεις που θα επιμελούνται εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες του σχολείου μας.

            Για οποιαδήποτε αλλαγή στην αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο, απαιτείται η αποστολή ενυπόγραφης υπεύθυνης δήλωσης του γονέα/κηδεμόνα.

 

Kάθε Τετάρτη λόγω της Λαϊκής Αγοράς που θα γίνεται στη  Νέα Ραιδεστό οι μαθητές που μετακινούνται με λεωφορεία θα έχουν επιβίβαση και αποβίβαση μόνο στην στάση Ομήρου (α΄στάση) και όχι στην Αθ. Διάκου.
Παρακαλούνται οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους στις 13:15 από την Ομήρου.
 
 
 
 
 
 

Παρακαλούμε θερμά τους γονείς που φέρνουν ή παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην έξοδο του χώρου στάθμευσης προς Βασιλικά, γιατί εμποδίζουν την ορατότητα όσων βγαίνουν από εκεί και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

 

 
  Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε δραστηριότητα στις Ανακοινώσεις μας

                                                       

Τα δρομολόγια των λεωφορείων που θα εκτελούνται για τη μεταφορά των μαθητών κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 έχουν ως εξής:  8:00,  13:15 και 16:00.

 

     

 

Στο δίκτυο Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook έχει δημιουργηθεί σελίδα με το όνομα ¨Απόφοιτοι 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού¨ 

 

Additional information