ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Α΄ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΣΔ
 
 
 
Σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα η προσέλευση των μαθητών είναι αυστηρά:
α)για τους εγγεγραμμένους στην Πρωινή Ζώνη του Ολοήμερου Προγράμματος 7:00-7:20π.μ. και
β) για τους υπόλοιπους μαθητές 8:00-8:15π.μ. 
 
 
Παροχή προσωπικών λογαριασμών στο ΠΣΔ στους/στις μαθητές/τριες της Α΄τάξης.
https://register.sch.gr/students/
 
Σύμφωνα με την εγκύκλιο (20/3/2020) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι μαθητές/τριες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να αποκτήσουν λογαριασμό πρόσβασης στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), μέσω του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του ΠΣΔ (https://www.sch.gr/services).

Για τη διαδικασία εγγραφής επισημαίνουμε τα ακόλουθα σημεία:

· Οι γονείς/κηδεμόνες θα πρέπει να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.

· Κατά την εγγραφή θα ζητηθεί ο Α.Μ. (αριθμός μητρώου) του/της μαθητή/τριας. (Μπορείτε να ενημερωθείτε απο την υπεύθυνη εκπαιδευτικό της τάξης, κα Χαρχαντή)

· Είναι αναγκαία η ορθή αναγραφή της διεύθυνσης e-mail του και του αριθμού κινητού τηλεφώνου, ώστε να είναι εύκολη η ανάκτηση των στοιχείων μαθητικού λογαριασμού σε περίπτωση που αυτά ξεχαστούν.

Στο πεδίο «Τμήμα»  πρέπει να οριστεί ο αριθμός 1.

· Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή του/της μαθητή/τριας αποστέλλεται μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο (e-mail), στη διεύθυνση e-mail που δήλωσε ο γονέας/κηδεμόνας, με τα στοιχεία εγγραφής.

 
 
Διαδικτυακή Συνάντηση Γονέων Δήμου Θέρμης--> δείτε στις Ανακοινώσεις μας
 
ΕΟΔΥ (Σεπτέμβριος 2020): Οδηγίες διαχείρησης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 .  
https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/09/%CE%A0%CE%A1%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9B%CE%9F-%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9B%CE%97%CE%A3-%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3-%CE%A3%CE%A7%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A9%CE%9D-12-09-20-FINAL.pdf

Δεν επιτρέπεται η είσοδος των γονέων στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Η λειτουργία  του διδακτικού έτους 2020-21 θα γίνει με όλους τους μαθητές και με αυξημένα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης. Η χρήση μάσκας  είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους του σχολείου για όλους τους /τις μαθητές/τριες. 

 
 
////////////////////////////// 
Kάθε Τετάρτη λόγω της Λαϊκής Αγοράς που  γίνεται στη Νέα Ραιδεστό οι μαθητές που μετακινούνται με λεωφορεία θα έχουν επιβίβαση (8:00) και αποβίβαση (13:15), όχι από την Αθ. Διάκου, αλλά μόνο από την Ομήρου.
///////////////////////////////

Παρακαλούμε θερμά τους γονείς που φέρνουν ή παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην έξοδο του χώρου στάθμευσης προς Βασιλικά, γιατί εμποδίζουν την ορατότητα όσων βγαίνουν από εκεί και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Τα δρομολόγια των λεωφορείων που θα εκτελούνται για τη μεταφορά των μαθητών κατά τη σχολική χρονιά 2020-2021 έχουν ως εξής: 8:00, 13:15 και 16:00.

 

Additional information