Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018, Cosmos Γ΄, Δ΄, Καρυοθραύστης
 
 

Ενημερωτικό σημείωμα Δεκεμβρίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό δράσεων/ εκδηλώσεων/ ενεργειών του σχολείου μας, για το μήνα Δεκέμβριο:

 

Την Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου
οι μαθητές/τριες των Γ΄ και Δ΄ τάξεων θα μεταβούν στο εμπορικό κέντρο Cosmos για να παρακολουθήσουν την κινηματογραφική ταινία «Ο Καρυοθραύστης και τα 4 βασίλεια».

Την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου
από τις 13:10 έως τις 14:00 θα γίνει ενημέρωση των γονέων από τους εκπαιδευτικούς και θα δοθεί η βαθμολογία του Α΄ τριμήνου. Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών της Στ τάξης να βρίσκονται στο σχολείο στις 12:45 ώστε να γίνει ενημέρωση και για την σχεδιαζόμενη εκδρομή στην Αθήνα. Παράλληλα θα λειτουργήσει τα χριστουγεννιάτικα bazaar των Μικρών Οικολόγων.

Μέχρι την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώνονται στο σχολείο μας είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν ενόψει εορτών στο Φιλόπτωχο του Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Νέας Ραιδεστού για να μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι, ενδεικτικά: τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά κτλ.

Την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου
η Α΄ τάξη θα παρουσιάσει το απόγευμα στο χώρο του σχολείου μας τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της.

Την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου
οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών, θα πουν τα κάλαντα στη Νέα Ραιδεστό.

 

Κάθε Παρασκευή θα λειτουργεί στο Σχολείο μας δανειστική βιβλιοθήκη.

Υπεύθυνη δανειστικής βιβλιοθήκης είναι η κα. Βουρδόλη Μαρία

Το πρόγραμμα δανεισμού βιβλίων είναι το εξής:

Β΄και Γ΄ τάξεις κάθε Παρασκευή στο πρώτο διάλειμμα

Δ΄, Ε΄και Στ΄ τάξεις κάθε Παρασκευή στο δεύτερο διάλειμμα

Α΄ τάξη μετά την 1η Φεβρουαρίου

Δεν επιτρέπεται η υπογράμμιση, το γράψιμο, το τσάκισμα ή το σχίσιμο σελίδας του βιβλίου που έχουμε δανειστεί. Σεβόμαστε τα βιβλία και προσέχουμε πολύ, δεν τα φθείρουμε και το πιο σημαντικό, δεν τα χάνουμε γιατί υποχρεούμαστε να τα αντικαταστήσουμε.

 

Σας ενημερώνουμε ότι δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο ιστολόγιο,  www.paliathess.blogspot.com , που θα υποστηρίζει ηλεκτρονικά τη γιορτή λήξης του σχολείου μας με τίτλο: «Στην παλιά Θεσσαλονίκη». Όποιος επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθεί τις σχετικές αναρτήσεις που θα επιμελούνται εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες του σχολείου μας.

            Για οποιαδήποτε αλλαγή στην αποχώρηση των παιδιών από το σχολείο, απαιτείται η αποστολή ενυπόγραφης υπεύθυνης δήλωσης του γονέα/κηδεμόνα.

 

Kάθε Τετάρτη λόγω της Λαϊκής Αγοράς που θα γίνεται στη  Νέα Ραιδεστό οι μαθητές που μετακινούνται με λεωφορεία θα έχουν επιβίβαση και αποβίβαση μόνο στην στάση Ομήρου (α΄στάση) και όχι στην Αθ. Διάκου.
Παρακαλούνται οι γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους στις 13:15 από την Ομήρου.
 
 

Παρακαλούμε θερμά τους γονείς που φέρνουν ή παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην έξοδο του χώρου στάθμευσης προς Βασιλικά, γιατί εμποδίζουν την ορατότητα όσων βγαίνουν από εκεί και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

 

  Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε δραστηριότητα στις Ανακοινώσεις μας

                                                     

Τα δρομολόγια των λεωφορείων που θα εκτελούνται για τη μεταφορά των μαθητών κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 έχουν ως εξής:  8:00,  13:15 και 16:00.

 

     

 

Στο δίκτυο Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook έχει δημιουργηθεί σελίδα με το όνομα ¨Απόφοιτοι 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού¨ 

 

Additional information