Μαθητές που πέρασαν στη β΄φάση του διαγωνισμού Φυσικών ¨Αριστοτέλης¨

 

από το Ε1: Κατσιμάνης Δημήτριος

Λιάμος Ευάγγελος

από το Ε2: Κουσαρίδης Σπύρος

Μπάντη Αγγελική

από το ΣΤ1: Καλαϊτζίδου Μελάνη

Σεμλίκος Σταύρος

από το ΣΤ2: Κατσούφης Γεώργιος

Κοντογούρη Νικολέτα

 

Μαθητές που πέρασαν στη β΄φάση Μαθηματικών

 

από το Ε1: Κατσιμάνης Δημήτρης

Χαλιμούρδα Όλγα

Τσισμαλίδης Αλέξανδρος

 

από το Ε2:Κουσαρίδης Σπύρος

Μπάντης Δημήτριος

Τσέκα Ρενάτο

 

από το ΣΤ1: Δρούζας Δημήτριος

Κουτρουβίτση Ξανθίππη

 

από το ΣΤ2:Κατσούφης Γιώργος

Γρηγορίου Κων/να

Νταλακούδης Γεώργιος

 

 

 

 

 

Ενημερωτικό σημείωμα Μαρτίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό δράσεων/ εκδηλώσεων/ ενεργειών του σχολείου μας, για το μήνα Μάρτιο:

Την Πέμπτη, 8 Μαρτίου
θα διεξαχθεί κατά το πρώτο δίωρο ο Πανελλήνιος διαγωνισμός Φυσικής «Αριστοτέλης» για τους μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων.

Την Παρασκευή, 9 Μαρτίου
θα διεξαχθεί κατά το πρώτο δίωρο ο Πανελλήνιος διαγωνισμός Μαθηματικών «Μικρός Ευκλείδης» για τους μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων. Οι μαθητές/τριες των Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων θα πραγματοποιήσουν την εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πάρκο Δεινοσαύρων, στο Ωραιόκαστρο, η οποία είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.

Την Τρίτη, 13 Μαρτίου
οι μαθητές/τριες των Γ΄ και Δ΄ τάξεων θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα αναδάσωσης που οργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην περιοχή Λάναρι Τριαδίου.

Τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου
θα γίνει από τις 13:00 ως τις 14:00 η επίδοση της βαθμολογίας – ενημέρωση των γονέων για το β΄ τρίμηνο.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας για τους μαθητές/τριες των Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων ενημερωτική παρέμβαση από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών και λαμπτήρων.

Την Παρασκευή, 23 Μαρτίου
οι μαθητές/τριες της Β΄ τάξης θα παρουσιάσουν τη γιορτή που έχουν ετοιμάσει ενόψει της 25ης Μαρτίου. Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

Την Κυριακή, 25 Μαρτίου
θα γίνει η καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Την Τρίτη, 27 Μαρτίου
οι μαθητές/τριες των Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεων θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ του ΑΠΘ στη Θέρμη.

Την Πέμπτη, 29 Μαρτίου
οι μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΣΕΦΑΑ του ΑΠΘ στη Θέρμη.

Την Παρασκευή, 30 Μαρτίου
οι μαθητές/τριες του σχολείου θα μεταβούν στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου στη Ν. Ραιδεστό για εκκλησιασμό κατά το πρώτο δίωρο. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας θα ακολουθηθεί κανονικά.

Παρακαλούμε θερμά τους γονείς που φέρνουν ή παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από το σχολείο, να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην έξοδο του χώρου στάθμευσης προς Βασιλικά, γιατί εμποδίζουν την ορατότητα όσων βγαίνουν από εκεί και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Καλό μήνα να έχουμε, όμορφο και δημιουργικό!

 

Ενημέρωση για το  Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Γενικο Εκκλησιαστικό Λύκειο Νεαπόλεως

 Δείτε πληροφορίες για Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο

 

 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, μέλη του συλλόγου

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Βασίλη Σαμψωνίδη, τον παλιό μαθητή του σχολείου μας που «έφυγε» πρόωρα (στις13/2/2018), το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή του αποκριάτικου χορού που ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή 16/2/2018.

Θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την ημερομηνία διεξαγωγής του χορού.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου

 

Επικαιροποίηση Φεβρουαρίου φοιτούντων μαθητών/τριών των ολοήμερων τμημάτων

Κατά τον μήνα Φεβρουάριο του 2018, οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών/-τριών που είναι εγγεγραμμένοι και παρακολουθούν τα τμήματα του προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος, πρέπει να επικαιροποιήσουν την εγγραφή τους, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου.

(Εχει δοθεί η Αίτηση-Δήλωση στους μαθητές και καλείστε να τη συμπληρώσετε ξεχωριστά για κάθε μαθητή/τρια μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι αυτήν την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 η τσάντα θα παραμείνει στο σχολείο.

2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ραιδεστού
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 , ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών , οι μαθητές θα έρθουν κανονικά το πρωί με τα λεωφορεία (ή τους γονείς) στο σχολείο. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν με λεωφορείο στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Νέας Ραιδεστού για τον καθιερωμένο εκκλησιασμό. Μετά τον εκκλησιασμό θα επιστρέψουν στο χώρο του σχολείου για να σχολάσουν.
Η αναχώρηση από το χώρο του σχολείου θα γίνει πάλι με τα λεωφορεία (ή με τους γονείς) στις 09:30 π.μ.
Όσοι μαθητές/τριες θέλουν να κοινωνήσουν, να προετοιμαστούν κατάλληλα.
Η Πρωινή Ζώνη και το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσουν.
Ονοματεπώνυμο μαθητή/τριας :................................ Τμήμα:..........

Έλαβα γνώση

.........................
(Ονοματεπώνυμο Γονέα και υπογραφή)

 

 

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, οι Α΄, Β΄, Γ΄και Δ΄τάξεις, στο θέατρο Κολοσσαίον θα παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση "Θησέας και Αριάδνη"


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με εγκύκλιο που ορίζει την υλοποίηση του προγράμματος « Η τσάντα στο σχολείο» σε όλα τα Δημόσια Δημοτικών Σχολείων της χώρας, από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιούνιο του ιδίου έτους , ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε να παραμένει η τσάντα του μαθητή στο σχολείο την τελευταία Παρασκευή κάθε μήνα, με ενδεχόμενες μεταβολές και αναπροσαρμογές του προγράμματος για τις οποίες θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωσή σας από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

 

 Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Στα παλίσια του προγράμματος Αγωγής Στοματικής Υγείας της 4ης Υ.Π.Ε θα επισκεφτούν, στις 15-16-17 -19 Ιανουαρίου, το σχολείο μας οδοντίατροι από το Κέντρο Υγείας Θέρμης.
Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη και προαγωγή της στοματικής υγείας των μαθητών/τριών μέσα από την βιωματική/ενεργητική μάθηση.
Θα συμμετέχουν οι μαθητές των Γ΄,Δ΄,Ε΄,Στ΄τάξεων .
Έχει δοθεί ενημερωτικό φυλλάδιο στους μαθητές.

 

ΚΑΛΑΝΤΑ ΦΩΤΩΝ


////////////////////

ΠΑΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ


////////////////////

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

 Ιανουάριος 2018

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ραιδεστού σε συνεργασία με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ραιδεστού και τον ανθρωπιστικό οργανισμό Kids Save Lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντικής εκπαίδευσης μαθητών/τριών Ε΄και Στ΄τάξης στην Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018, 9:00-13:00

Δείτε την αντιστοιχη αφίσα εδώ.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τους μικρούς μας μαθητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το φιλόπτωχο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου. Τα είδη παραδόθηκαν, σήμερα Πέμπτη 21/12/2017 στο φιλόπτωχο και μέχρι το Σάββατο θα μοιραστούν σε οικογένειες της Νέας Ραιδεστού που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!!

 

Λόγω της συμμετοχής εκπαιδευτικών του σχολείου μας στην απεργία που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ και συμμετέχει η ΔΟΕ , την Πέμπτη 14 Δεκεμρίου 2017, τα τμήματα θα λειτουργήσουν ως εξής:

Πρωινή Ζώνη: λειτουργεί κανονικά .

Ολοήμερο: δεν θα λειτουργήσει

Δ2 : απεργεί και δεν θα ερθουν τα παιδιά

Γ1,Δ1,Ε1,ΣΤ1 : σχολάνε στο 4ωρο δηλ. στις 11:30

Α,Β1,Β2,Γ2,Ε2,ΣΤ2 : σχολάνε στο 5ωρο, δηλ. στις 12:25.

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, θα γίνει η α΄και β΄φάση του διαγωνισμού Ορθογραφίας "Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα" στο σχολείο μας. Οι 2 πρώτοι από κάθε τμήμα θα περάσουν στην γ΄φάση που θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου στο κολέγιο Δελασάλ.

 

Ενημερωτικό σημείωμα Δεκεμβρίου

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό δράσεων/ εκδηλώσεων/ ενεργειών του σχολείου μας, για το μήνα Δεκέμβριο:

Την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου
Oι μαθητές/τριες της Ε΄ & Στ΄ τάξης θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Η Βυζαντινή τέχνη και τα Χριστούγεννα» στη Στέγη Πολιτισμού «Λυρικός Μικρός Πλανήτης» και θα επισκεφθούν τη Δημοτική Πινακοθήκη.

Την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου
Oι μαθητές/τριες του σχολείου θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Ασφάλεια στο σπίτι», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας.

Την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου
Από τις 13:00 έως τις 14:00 θα γίνει ενημέρωση των γονέων από τους/τις εκπαιδευτικούς και θα δοθεί η βαθμολογία του Α΄ τριμήνου. Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών της Στ τάξης να βρίσκονται στο σχολείο στις 12:45 ώστε να γίνει ενημέρωση για την σχεδιαζόμενη εκδρομή στην Αθήνα. Παράλληλα θα λειτουργήσουν τα χριστουγεννιάτικα bazaar των Μικρών Οικολόγων και των μαθητών/τριών της Στ΄ τάξης.

Μέχρι την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώνονται στο σχολείο μας είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν ενόψει εορτών στο Φιλόπτωχο του Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Νέας Ραιδεστού για να μοιραστούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι, ενδεικτικά: τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά κτλ.

Την Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου
Η Στ΄ τάξη του σχολείου θα παρουσιάσει στα πλαίσια του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής δύο θεατρικές παραστάσεις στο χώρο του σχολείου μας. Ώρα έναρξης: 17:30.

Την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου
Η Α΄ τάξη θα παρουσιάσει στις 18:00 στο χώρο του σχολείου μας τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της με τίτλο: «Η Παπλωματού».

Την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου
Θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός των μαθητών/τριών στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά στο σχολείο και η μεταφορά τους από και προς το ναό θα γίνει με τα σχολικά λεωφορεία. Μετά τον εκκλησιασμό οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών, θα πουν τα κάλαντα στη Νέα Ραιδεστό.

Καλό μήνα να έχουμε!!!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών/-τριών που είναι εγγεγραμμένοι και παρακολουθούν τα τμήματα του προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος, πρέπει να επικαιροποιήσουν την εγγραφή τους.
Παρακαλείσθε να επιστρέψετε άμεσα την αίτηση που σας έχει σταλεί, έως 22 Νοεμβρίου 2017, η οποία και θα παραμείνει στο αρχείο του σχολείου (χωρίς την προσκόμιση νέων δικαιολογητικών, εκτός κι αν είναι αναγκαίο).

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, επ΄ευκαιρία της πανήγυρης του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου της Λακκιάς θα γίνει εκκλησιασμός των μαθητών στη Λακκιά.

Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά το πρωί με τα λεωφορεία στο σχολείο και μετά θα γίνει η αναχώρηση για τη Λακκιά ( στις 9:30)

Την Παρασκευή 27-10-2017 και ώρα 08:30 π.μ. στο σχολείο μας, θα γίνει η σχολική μας γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 από τους μαθητές/τριες της Γ΄ τάξης και η παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και τους παραστάτες. Τα λεωφορεία θα περάσουν από τις στάσεις κανονικά ενώ η αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο θα γίνει στις 10:00 π.μ. με τα λεωφορεία.

Την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο.

Το Σάββατο 28 Οκτωβρίου οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ ΄ τάξης στις 9:30 π.μ. θα μεταβούν στην εκκλησία με τη σημαία για τον εκκλησιασμό και την καθιερωμένη δοξολογία. Κατόπιν θα καταθέσουν στεφάνι στο Ηρώο. Οι υπόλοιπες τάξεις θα συγκεντρωθούν στις 10:15 π.μ. στην αυλή του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου (απέναντι από την Εκκλησία) για να οδηγηθούν στο χώρο που θα γίνει η παρέλαση. Στο τέλος της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τους/τις μαθητές/τριες από το πάρκο απέναντι από το Πολιτιστικό.

Την ημέρα αυτή δε θα υπάρχουν δρομολόγια λεωφορείων.

Η ενδυμασία όλων των παιδιών για την ημέρα της παρέλασης θα είναι:
? Για τα αγόρια: άσπρο πουκάμισο, μπλε σκούρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.
? Για τα κορίτσια: άσπρο πουκάμισο, μπλε φούστα, μπλε καλτσόν και μαύρα παπούτσια.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Ενημερωτικό σημείωμα Οκτωβρίου 2017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε για τον προγραμματισμό δράσεων/ εκδηλώσεων/ ενεργειών του σχολείου μας, για το μήνα Οκτώβριο:

ΤηνΤρίτη10 ΟκτωβρίουπραγματοποιήθηκεΆσκησηΣεισμικήςΕτοιμότητας

ΤηνΤρίτη 17 Οκτωβρίου
? οι μαθητές/τριες της Γ΄& Δ΄τάξηςθα επισκεφθούν το Πολυχώρο «Μικροί Ήρωες» στην Πολίχνη και θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα "οι μικροί γεωργοί".
? οι μαθητές/τριες της Στ΄τάξης θα επισκεφθούν τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΤΟΥ (ΜΕΛ), για να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία ανακύκλωσης χαρτιού και να ανακυκλώσουν βιβλία παλιά που έχουμε συγκεντρώσει στο σχολείο μας. Μέχρι την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου αν έχετε βιβλία για ανακύκλωση μπορείτε να τα φέρετε στο σχολείο.
Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου οι μαθητές/τριες της Α΄& Β΄τάξης θα επισκεφθούν το Πολυχώρο «Μικροί Ήρωες» στην Πολίχνη και θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα"Σοκολάτα".

ΤηνΤρίτη 31Οκτωβρίουοι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης θα επισκεφθούντο θρυλικό θωρηκτό «Αβέρωφ»,στολιμάνιτης Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου έχουμε προγραμματίσει, το σχολείο μας να παρακολουθήσει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, τη διάσημη όπερα του Μότσαρτ «Ο Μαγικός Αυλός», σε διασκευή και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη. Θα πρέπει να γίνει προπληρωμή των εισιτηρίων, γι αυτό θα σας δοθεί δήλωση συμμετοχής στα τέλη του Οκτώβρη. Το συνολικό κόστος είναι 10 ευρώ (7 ευρώ το εισιτήριο + 3 ευρώ η μεταφορά).

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄&Στ΄τάξης θα πραγματοποιήσουν την 1η γιορτή Oktoberfest στο σχολείο μας. Ευχαριστούμε πολύ τις μητέρες των τμημάτων για τη συνεργασία.

Κάθε Παρασκευή θα λειτουργεί στο Σχολείο μας δανειστική βιβλιοθήκη. Υπεύθυνη δανειστικής βιβλιοθήκης: η κ. Βουρδόλη Μαρία
Το πρόγραμμα δανεισμού βιβλίων είναι το εξής:
Β΄και Γ΄τάξεις κάθε Παρασκευή στο πρώτο διάλειμμα
Δ΄, Ε΄και Στ΄τάξεις κάθε Παρασκευή στο δεύτερο διάλειμμα
Α΄τάξη μετά την 1η Φεβρουαρίου
Δεν επιτρέπεται η υπογράμμιση, το γράψιμο, το τσάκισμα ή το σχίσιμο σελίδας του βιβλίου που έχουμε δανειστεί. Σεβόμαστε τα βιβλία και προσέχουμε πολύ, δεν τα φθείρουμε και το πιο σημαντικό, δεν τα χάνουμε γιατί υποχρεούμαστε να τα αντικαταστήσουμε.
Οι καλοί τρόποι μέσα στο λεωφορείο βοηθούν να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος και πιο ασφαλής.Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομήςτο κάθε παιδί πρέπει να είναι ήσυχο, προσεκτικό, να μη σηκώνεται από τη θέση του, ούτε να κάνει καμιά κίνηση που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο το ίδιο ή τον/τη συμμαθητή/τριά του/της. Ο σεβασμός στα συναισθήματα των άλλων είναι δείγμα καλής ανατροφής και παιδείας. Δεν σχολιάζουμε και δεν κοροϊδεύουμε ποτέ κανέναν εξαιτίας της εθνικότητας, των γνώσεων ή των ικανοτήτων του.
Να έχουμε ένα όμορφο μήνα!!!

 

Εγγραφές, Μετεγγραφές για το σχολικό έτος 2017-18

1-10 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός: Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, 09:30

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ
ΑΓΙΑΣΜΟΥ
Με πολλή χαρά σας καλούμε στην τελετή του Αγιασμού για τη σχολική χρονιά 2017-18, που θα τελεστεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, στις 09:30, στον αύλειο χώρο του σχολείου μας. Οι μαθητές μας να έχουν μαζί τους και τη σχολική τους τσάντα, καθώς μετά τον αγιασμό θα δοθούν τα βιβλία. (πρώτα τεύχη)

Το λεωφορείο θα περάσει από τις στάσεις στις 8:30, ενώ η επιστροφή θα γίνει στις 10:00.

Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει την ημέρα αυτή.

Η Διευθύντρια                  Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Συγκιρίδου Ευαγγελία   

Additional information