ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

(Σχολική χρονιά 2017-18)
Για την εγγραφή στην Α' τάξη χρειάζονται;
1. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας για εμβόλια (πρέπει να έχουν γίνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια του παιδιού - φωτοτυπία 1ης σελίδας και σελίδες εμβολίων).
2. Αποδεικτικό κατοικίας (Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ, ΟΤΕ, κ.ά. στην οποία να υπάρχει το ονοματεπώνυμο του γονέα).
3. Ατομικό δελτίο υγείας ΑΔΥΜ (από Κέντρο Υγείας Θέρμης ή νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό)
4. Βεβαίωση παρακολούθησης Νηπιαγωγείου. (Θα μας αποσταλεί από το Νηπιαγωγείο στο τέλος της σχολ. χρονιάς.
5. Αίτηση –Δήλωση γονέα/κηδεμόνα για εγγραφή στο ολοήμερο (δίνεται από το σχολείο μας) και βεβαιώσεις εργασίας/ανεργίας γονέων.
6. Υπεύθυνη Δήλωση-Δελτίο Εγγραφής (δίνεται από το σχολείο μας).
7. Υπεύθυνη Δήλωση γονέα/κηδεμόνα (για τη στάση Λεωφορείου εξυπηρέτησης, δίνεται από το σχολείο μας).

Σας γνωρίζουμε ότι, οι εγγραφές των μαθητών στην Α΄τάξη για το σχολικό έτος 2017-2018 πραγματοποιούνται από 3 έως 19 Μαϊου 2017 (μέχρι τότε παρακαλείστε να ετοιμάσετε και να προσκομίσετε τα παραπάνω έγγραφα).

 

1/4/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ο δ/ντής και οι εκπ/κοί του σχολείου, σας ενημερώνουμε για τις δράσεις – εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το σχολείο μας για τον μήνα Απρίλιο:

• Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 ώρα 9:00 οι Α΄ Β΄ και Γ΄ τάξεις του σχολείου μας, θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετά από ενημέρωση-ξενάγηση, θα συμμετάσχουν σε ποικίλες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

• Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 ώρα 9:00 οι Δ΄ Ε΄ και Στ΄ τάξεις του σχολείου μας, θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετά από ενημέρωση-ξενάγηση, θα συμμετάσχουν σε ποικίλες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

• Την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 τελευταία μέρα πριν την περίοδο των διακοπών του Πάσχα, θα γίνει εκκλησιασμός όλων των παιδιών του σχολείου στον Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Νέας Ραιδεστού.

• Την εβδομάδα πριν τις διακοπές του Πάσχα θα γίνουν δράσεις (προβολές, ομιλίες, εργαστήρια) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου).

• Στο γεύμα του ολοήμερου προσφέρεται τακτικά σαλάτα από την παραγωγή του λαχανόκηπου του σχολείου μας, που καλλιεργούν και φροντίζουν οι μαθητές/τριες.

• Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά τα μαλλιά των παιδιών σας για ψείρες και κόνιδες γιατί όπως ξέρετε το πρόβλημα αυτό είναι συνηθισμένο και συχνό στα σχολεία. Σε περίπτωση μόλυνσης ακολουθείτε πιστά τη θεραπευτική αγωγή που σας προτείνει ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σας. Υπενθυμίζετε στα παιδιά σας ότι πρέπει να αποφεύγουν την άμεση επαφή των μαλλιών τους με τα μαλλιά των άλλων παιδιών καθώς επίσης και το να μοιράζονται χτενάκια, βούρτσες και άλλα παρόμοια αντικείμενα.

• Σας θυμίζουμε το πρόγραμμα δανεισμού βιβλίων της δανειστικής βιβλιοθήκης μας.
-Β και Γ τάξεις κάθε Παρασκευή στο πρώτο διάλειμμα
-Δ, Ε και Στ τάξεις κάθε Παρασκευή στο δεύτερο διάλειμμα
Παρακαλούμε προτρέπετε τα παιδιά να δανείζονται βιβλία επίσης να τα συμβουλεύετε για τη σωστή χρήση των βιβλίων στο σπίτι (σελιδοδείκτες και όχι τσάκισμα της σελίδας, πιάνω το βιβλίο με καθαρά χέρια, δεν το μουτζουρώνω, το αφήνω σε συγκεκριμένο μέρος στο σπίτι για να μην το χάνω κτλ).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΣΤΟ 1ο ΔΗΜ ΣΧ ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/4/2017 ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 16:30-17:45 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/4/2017 ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΟΡΙΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ 18:00-19:15
ΚΥΡΙΑΚΗ 9/4/2017 11:00 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ 17:00 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/4/2017 15:00-19:00 ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22/4/2017 19:30-24:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΕΡΜΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΠΛΟΥΖ-ΡΟΚ

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/4/2017 11:00-13:00 ΒΟΗΘ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 23/4/2017 16:00-18:00 ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΡΙΑΔΙΟΥ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓΟΡΙΩΝ-ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1/3/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ο δ/ντής και οι εκπ/κοί του σχολείου, σας ενημερώνουμε για τις δράσεις – εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το σχολείο μας για τον μήνα Μάρτιο:

• Την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, 12 άτομα από την Ε΄ και Στ΄ τάξη θα λάβουν μέρος σε διασχολικούς αγώνες μπάσκετ στο Νέο Ρύσιο. Θα μεταβούν εκεί με λεωφορείο και με τη συνοδεία της γυμνάστριας του σχολείου.
• Την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017 ώρα 10:00-11:30, οι Ε΄ και Στ΄ τάξεις (προαιρετικά) θα λάβουν μέρος στην α΄ φάση του πανελλήνιου διαγωνισμού φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
• Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017, οι Ε΄ και Στ΄ τάξεις θα λάβουν μέρος σε διασχολικούς αγώνες χάντμπολ στο κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών.
• Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 η Α΄ τάξη θα επισκεφτεί το Παιδικό Μουσείο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
• Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 ώρα 8:15-10:15, οι Ε΄ και Στ΄ τάξεις (προαιρετικά), θα λάβουν μέρος στην πρώτη φάση του πανελλήνιου διαγωνισμού μαθηματικών «Παιχνίδι και Μαθηματικά» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας. Στα παιδιά που θα λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς θα δοθεί υλικό εξάσκησης με τα θέματα όλων των παλαιότερων διαγωνισμών. Τις προηγούμενες ημέρες θα γίνουν στο σχολείο ειδικά μαθήματα προετοιμασίας για τον διαγωνισμό.
• Την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 ώρα 12:30 για όλες τις τάξεις, θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου του β΄ τριμήνου και θα γίνει ενημέρωση από τους/τις εκπαιδευτικούς τους σχολείου για την πρόοδο των παιδιών. Πριν την παράδοση της βαθμολογίας θα γίνει η τελική ενημέρωση των συνοδών-γονέων της Στ΄ τάξης για την εκδρομή στην Αθήνα (Βουλή).
• Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 οι Β΄ και Γ΄ τάξεις θα παρακολουθήσουν το εκπ/κό πρόγραμμα «Το σεντούκι της παράδοσης» στο Λύκειο Ελληνίδων.
• Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 (9:00 με 10:30) η Β΄ τάξη θα παρουσιάσει τη γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Στις 10:30 τα παιδιά αποχωρούν είτε με το λεωφορείο είτε με ΙΧ. Αυτήν την ημέρα δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο.
• Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες του Στ2 με τη σημαία καθώς και οι μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων, θα πρέπει να βρίσκονται στην εκκλησία στις 9:00. Ακολουθεί δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση (10:00) από ΟΛΑ τα παιδιά του σχολείου μας.
• Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 η Στ΄ τάξη αναχωρεί για την Αθήνα (3ήμερη εκδρομή που περιλαμβάνει περιήγηση στην Ακρόπολη, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Ιστορικό Μουσείο, επίσκεψη στη Βουλή, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο κ.ά.) και επιστρέφει την Κυριακή 2 Απριλίου.
• Δηλώσεις συμμετοχής με το κόστος για τις επισκέψεις θα διανεμηθούν έγκαιρα.
• Η μεταφορά των παιδιών στους αθλητικούς αγώνες 1/3/2017 και 6/3/2017 είναι δωρεάν, προσφορά του σχολικού συνεταιρισμού «Οι μικροί Οικολόγοι».

 

1/2/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ο δ/ντης και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, σας ενημερώνουμε για τις δράσεις – εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το σχολείο μας για τον μήνα Φεβρουάριο:

 

• Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 οι Α΄ και Β΄ τάξεις θα επισκεφτούν τον πολυχώρο «Μικροί Ήρωες» όπου θα λάβουν μέρος σε εκπ/κό πρόγραμμα αγωγής υγείας με θέμα «Από το σιτάρι στο ψωμί».

 

• Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 – Τσικνοπέμπτη, θα τσικνίσουμε και θα γλεντήσουμε όπως κάθε χρόνο στην αυλή του σχολείου μας, με σουβλάκια, μουσική, χορό και γαϊτανάκι, με τη συνδρομή και τη χορηγία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 

• Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 οι Δ1 και Δ2 τάξεις θα επισκεφτούν το «Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης» όπου θα λάβουν μέρος σε εκπ/κό πρόγραμμα με θέμα: «Ταξίδι στο χρόνο – Ψυχή, σώμα, πνεύμα».

 

• Την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 οι Ε΄ και Στ΄ τάξεις θα επισκεφτούν το Ινστιτούτο Ψηφιακής Μάθησης «NOUS» όπου θα λάβουν μέρος:
α. Η Ε΄ τάξη σε εκπ/κό πρόγραμμα με θέμα την τοπική ιστορία με την χρήση των νέων τεχνολογιών.
β. Η Στ΄ τάξη σε εκπ/κό πρόγραμμα σχετικά με την ανάπτυξη της κοινωνικής συνείδησης, την ορθή επικοινωνία, τον αυτοσεβασμό και το σεβασμό τόσο προς τους άλλους όσο και προς το περιβάλλον που ζούμε, με θέμα: «Νοιάζομαι για τον εαυτό μου και τους άλλους».

 

• Διαγωνισμοί παιδικής λογοτεχνίας:
α. Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός της ευρωπαϊκής ημέρας τω σχολείων από την επιτροπή Europe for school, Ε΄ και Στ΄ τάξεων (κείμενο, μουσικό κομμάτι, ζωγραφιά) με θέμα: «Ενωμένοι στη διαφορετικότητα – η παράδοση στη σύγχρονη εποχή». Μέχρι 27 Μαρτίου. http://aedegreece.wordpress.com
β. 6ος πανελλήνιος διαγωνισμός λογοτεχνίας Γ, Δ, Ε, Στ τάξεις «Σοφία Φίλντιση-Το δέντρο της ζωής» με θέμα: «Έθιμα του τόπου μου και του κόσμου όλου». Κείμενο 200-1200 λέξεων ή ποίημα μέχρι 30 στίχους. Για τις Α και Β τάξεις έργο ζωγραφικής με το ίδιο θέμα. Μέχρι 27 Μαρτίου.
γ. Μαθητικό διαγωνισμό παραμυθιού για όλες τις τάξεις, ομαδικές ή ατομικές, με θέμα: «Μην κλαις Ειρήνη» Μέχρι 1000 λέξεις σε αρχείο word, Α4, μέχρι 31 Μαρτίου. https://contestfairytale.wordpress.com
• Δηλώσεις συμμετοχής για τις εκπ/κές επισκέψεις θα διανεμηθούν έγκαιρα.
• Προτρέψτε τα παιδιά να δανείζονται βιβλία από τη δανειστική μας βιβλιοθήκη (λειτουργεί κάθε Παρασκευή).

 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017, ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ & ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων τις τελευταίες ημέρες, τα σχολεία στο Δήμο Θέρμης θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017. Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του Δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη αποκατάστασης των όποιων προβλημάτων εντοπίζονται στις σχολικές μας μονάδες. Ο Δήμος συνεχίζει να βρίσκεται σε 24ωρη επιφυλακή. Ωστόσο, οι διευθυντές των σχολείων οφείλουν να βρίσκονται στις θέσεις τους, να ενημερώνουν και να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που υπάρχουν.

 

 

Με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στον Δήμο αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η νέα κακοκαιρία και χιονόπτωση.

Κατά τη διαρκεια της αυριανής ημέρας, με νέα ανακοίνωση θα γίνει ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία στον Δήμο μας.

 

 

Κλειστά και την Τετάρτη 11 Γενάρη τα σχολεία σε όλο το δήμο Θέρμης με απόφαση δημάρχου, εξαιτίας των ακραίων καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που προκάλεσε η χιονόπτωση των τελευταίων ωρών. Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, με νέα ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία στον Δήμο Θέρμης.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γενάρης 2017

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, ο δ/ντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, σας ευχόμαστε καλή, δημιουργική χρονιά με υγεία, και καλή πρόοδο για τα παιδιά σας.
Σας ενημερώνουμε σχετικά με τις δράσεις – εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το σχολείο μας για τον μήνα Ιανουάριο:

• Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας σε όλες τις τάξεις. Οι βασιλόπιτες και τα δωράκια είναι προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας.

• Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 η Β΄ τάξη θα επισκεφτεί το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης.

• Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 οι Γ΄ και Δ΄ τάξεις θα επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης να θαυμάσουν τα μόνιμα εκθέματά του, και θα λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Ραιδεστός - Θεσσαλονίκη».

• Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 οι μαθητές/τριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων θα επισκεφτούν το Παγοδρόμιο όπως κάθε χρόνο.

• Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών οι μαθητές/τριες όλων των τάξεων θα μεταβούν στις 9:00πμ στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου της Νέας Ραιδεστού. Οι παραστάτες, ο σημαιοφόρος και όλα τα παιδιά θα περάσουν στο δεξιό κλίτος εντός του ναού. Η μεταφορά και η αποχώρηση των παιδιών θα γίνει με την ευθύνη των γονέων.

• Ανακοινώσεις και δηλώσεις συμμετοχής με το ακριβές κόστος των εκδρομών θα διανεμηθούν.

• Οι γονείς της Στ τάξης παρακαλούμε να προσκομίσουν μέχρι 20/1/2017 το ποσό των 70€ για τη δεύτερη δόση της εκδρομής στην Αθήνα.

 

 

Τριάδι 29/12/2016

Η διοίκηση, τα μέλη & οι εθελοντές του μη κερδοσκοπικού φορέα με φιλανθρωπική εθελοντική δράση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ & ΙΣΟΤΗΤΑΣ, «ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» ευχαριστούν θερμότατα το σχολείο σας για την συγκινητική συνεισφορά τους στο φορέα μας, με
• τρόφιμα, χαρτικά, απορρυπαντικά, ρούχα & είδη πρώτης ανάγκης,
τα οποία με μεγάλη χαρά, παραλάβαμε και δρομολογήσαμε εν όψει των Χριστουγέννων σε 74 οικογένειες που υποστηρίζουμε.
Η συμπαράσταση & έμπρακτη συμβολή των σχολείων σας στο έργο μας, είναι υποδειγματικές, γεγονός που προάγει την ιδέα της αλληλεγγύης στους μαθητές σας και αυριανούς πολίτες, για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνανθρώπων μας και ταυτόχρονα, μας δίνει τη δυνατότητα, να διευκολύνουμε το φιλανθρωπικό μας έργο και να υποστηρίξουμε περισσότερες οικογένειες, που έχουν ανάγκη.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους, από καρδιάς.
Για την ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Ο πρόεδρος,

Θεόφιλος Ιντζόγλου

 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΗΣ (Τρίτη 10 Ιανουαρίου, 7:30 πμ)
Με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο σήμερα Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 εξαιτίας των προβλημάτων που δημιούργησε η νέα κακοκαιρία και χιονόπτωση κατά τη χθεσινή ημέρα.
Κατά τη διαρκεια της ημέρας, με νέα ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία στο Δήμο μας.

 

 

Ανακοίνωση για τα σχολεία που δεν θα λειτουργήσουν αύριο, 10 Ιανουαρίου, εξέδωσε ο δήμος Θέρμης Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με αυτήν λόγω προβλημάτων με το νερό και την θέρμανση δεν θα λειτουργήσουν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίας, το Γυμνάσιο Καρδίας, το 1ο Γυμνάσιο Τριλόφου, το Λύκειο Τριλόφου, το 2ο Νηπιαγωγείο Τριαδίου, το Νηπιαγωγείο Βασιλικών, το Νηπιαγωγείο Σουρωτής, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης και 5ο Νηπιαγωγείο Θέρμης, το 4ο Νηπιαγωγείο Θέρμης, το 2ο Λύκειο Θέρμης, το 3ο Νηπιαγωγείο Τριαδίου, το Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής, το Νηπιαγωγείο Σχολαρίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Τριλόφου, το Γυμνάσιο Βασιλικών, το 2ο Γυμνάσιο Θέρμης & ΤΕΕ, το 2ο Γυμνάσιου Τριλόφου και το ΕΕΕΚ Θέρμης.
Λόγω χιονόπτωσης που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία σε Περιστερά και Άγιο Αντώνιο. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Θέρμης θα λειτουργήσουν κανονικά
Ο δήμος Θέρμης θα βγάλει ανακοίνωση αύριο στις 7 το πρωί, καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων ενδέχεται να παρουσιαστούν νέα προβλήματα.

Ο Δήμος Θέρμης ανακοινώνει ότι αύριο 09/01 θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία του Δήμου εκτός από τα: 2ο Γυμνάσιο και το ΤΕΕ (Απολλώνειο) που βρίσκονται στο Ν.Ρύσιο και το 2ο Γυμνάσιο Μίκρας στον Τρίλοφο,λόγω προβλήματος που προέκυψε στα αντλιοστάσια των καυστήρων των σχολείων.

http://www.thermi.gov.gr/info/?cat=6

 

Αγάπη, Υγεία,Αδελφοσύνη
Ισότητα, Δικαιοσύνη,
Χαρά χαμόγελο, Φιλία

Με αυτές τις ευχές οι μαθητές/τριες της Α΄τάξης σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτη γιορτή μας,
«Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης»,
που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα: 7 μ.μ. στο χώρο του σχολείου μας.
Σας περιμένουμε!!!

 

Σήμερα 19-12-2016, παραδώσαμε στον εκπρόσωπο της φιλανθρωπικής οργάνωσης "ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ" τα τρόφιμα και τα είδη οικιακής χρήσης που με πολλή αγάπη βοηθήσατε οι γονείς και οι μαθητές να συλλεγχθούν. Η "ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ" φροντίζει άπορες οικογένειες της περιοχής μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την ευγενική σας προσφορά.

Καλά Χριστούγεννα

9-12-2016, Ενημέρωση μαθητών Ε΄, ΣΤ΄ για τη λύσσα

 

 Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στην απεργία που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ, δεν θα λειτουργήσει μόνο το Α2. Όλα τα άλλα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

 1/12/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε για τις δράσεις – εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το σχολείο μας για τον μήνα Δεκέμβριο:

• Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 όλες οι τάξεις του σχολείου μας θα επισκεφτούν το Βασιλικό θέατρο στην παραλία της Θεσσαλονίκης όπου θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση «Οικογένεια Νώε» παραγωγής του ΚΘΒΕ.

• Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:30 θα γίνει ενημέρωση γονέων ανά τμήμα για την πρόοδο των μαθητών και θα δοθούν Έλεγχοι Προόδου του Α΄ τριμήνου. Σας παρακαλούμε να έρθετε εγκαίρως, ώστε να γνωρίζουμε ποια παιδιά θα φύγουν με το λεωφορείο και ποια με τους γονείς τους. Οι μαθητές/τριες των οποίων οι γονείς δε θα έρθουν την παραπάνω ώρα, θα φύγουν με το λεωφορείο την ώρα που θα σχολούσαν κανονικά, δηλαδή 13:15 ή τις ώρες αποχώρησης του ολοημέρου. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

• Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00, θα γίνει η χριστουγεννιάτικη σχολική γιορτή της Α΄ τάξης. Θα ακολουθήσει πλούσιος μπουφές.

• Παράλληλα με την ενημέρωση, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, οι Μικροί Οικολόγοι του σχολείου μας, θα σας περιμένουν με μαρμελάδες δικής μας παραγωγής, σπάνιας γεύσης και ποιότητας που παρασκεύασαν με φαντασία και μεράκι. Επίσης σας καλούμε να ενισχύσετε το παζάρι των γονέων της Στ τάξης για την εκδρομή στην Αθήνα, την ημέρα των βαθμών και της χριστουγεννιάτικης γιορτής.

• Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το πρωί οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης θα πουν τα κάλαντα στη Νέα Ραιδεστό. Τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν θα διατεθούν στη μείωση του κόστους της εκδρομής τους στην Αθήνα την άνοιξη.

• Συγκεντρώνουμε μέχρι και την ημέρα παράδοσης βαθμολογίας, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για άπορες οικογένειες της περιοχής, μέσω της οργάνωσης «ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» (διαβάστε το σημείωμα πίσω).

 Μην ξεχνάτε τη δανειστική μας βιβλιοθήκη. Δανειζόμαστε και επιστρέφουμε βιβλία κάθε Παρασκευή. Προτρέψτε τα παιδιά σας να δανείζονται βιβλία.

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου
σας εύχονται καλές γιορτές
με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες χαρές

 

 

Στις 23 και 24 /11/2016 στο σχολείο μας έγινε διανομή πορτοκαλιών 900 κιλών (360 διχτάκια) , σε όλους τους μαθητές μας, προσφορά του Αγρ. Συνεταιρισμού "Δίας" Πελοποννήσου. 

Θα ακολουθήσει διανομή μανταρινιών την επόμενη εβδομάδα.

 

 

 1/11/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε για τις δράσεις – εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το σχολείο μας για τον μήνα Νοέμβριο:

• Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 τα σχολεία θα μείνουν κλειστά σε όλη την Ελλάδα, λόγω των εκλογών των εκπ/κών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.
• Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 οι μαθητές/τριες των Ε και Στ τάξεων θα επισκεφτούν κινηματογράφο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για να παρακολουθήσουν -με ελεύθερη είσοδο- παιδικές ταινίες μικρού μήκους, στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Κατόπιν θα κάνουν βόλτα στο λιμάνι και στην πλατεία Αριστοτέλους.
• Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 οι μαθητές/τριες των Γ και Δ τάξεων θα επισκεφτούν τον πολυχώρο «Μικροί Ήρωες» στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και θα υλοποιήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τα «Ολυμπιακά αθλήματα».
• Την ίδια μέρα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 οι μαθητές/τριες των Α και Β τάξεων θα επισκεφτούν το κέντρο ψηφιακής μάθησης NOUS όπου θα υλοποιήσουν εκπ/κό πρόγραμμα.
• Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 9:00 π.μ. στο σχολείο μας, θα γίνει η σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου από τους μαθητές της Δ΄ τάξης. Tα λεωφορεία θα περάσουν από τις στάσεις την κανονική ώρα ενώ η αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο θα γίνει στις 10:30 π.μ. με τα λεωφορεία. Την ημέρα αυτή θα λειτουργήσει η πρωινή ζώνη ενώ δε θα λειτουργήσει το ολοήμερο.
• Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 θα γίνει το πρώτο δίωρο του σχολικού προγράμματος, εκκλησιασμός του σχολείου μας στον ιερό ναό Αγ. Αθανασίου Νέας Ραιδεστού με αφορμή τον εορτασμό -στις 26 Νοεμβρίου- του Αγίου Στυλιανού, προστάτη των παιδιών.

 Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά τα μαλλιά των παιδιών σας για ψείρες και κόνιδες γιατί όπως ξέρετε το πρόβλημα αυτό είναι συνηθισμένο και συχνό στα σχολεία. Σε περίπτωση μόλυνσης, ακολουθήστε πιστά τη θεραπευτική αγωγή που σας προτείνει ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σας. Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν ΟΛΟΙ οι γονείς κάνουν τακτικό έλεγχο και αν διαπιστώσουν παρουσία ψειρών ή κόνιδων, προβούν άμεσα σε θεραπεία – αντιμετώπιση. Υπενθυμίζετε στα παιδιά σας ότι πρέπει να αποφεύγουν την άμεση επαφή των μαλλιών τους με τα μαλλιά των άλλων παιδιών καθώς επίσης και το να μοιράζονται χτενάκια, κοκαλάκια, σκούφους, καπέλα και άλλα παρόμοια αντικείμενα.
 Μην ξεχνάτε τη δανειστική μας βιβλιοθήκη. Δανειζόμαστε και επιστρέφουμε βιβλία κάθε Παρασκευή. Προτρέψτε τα παιδιά σας να δανείζονται βιβλία.

 

Πιστοποήση Ελληνικής Γλώσσας για πολίτες τρίτων χωρών εκτός Ε.Ε.

 

Δελτίο Τύπου Υπουργείου Υγείας για τον εμβολιασμό προσφύγων -  μεταναστών

Υπουργεία Παιδείας  - Προσφυγικες Δομές 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού σας προσκαλεί στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ραιδεστού, με θέμα την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου.
Την ενημέρωση θα κάνουν οι:
• Κα Ασημακοπούλου Χ. Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης
• Κος Αγγελόπουλος Γ. Επίκουρος Καθηγητής Α.Π.Θ.
• Κος Ζδούκος Θ. Ιατρός Γενικής & Κοινωνικής Ιατρικής Διευθυντής ΕΣΥ
• Εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας
• Κα Καρβουνιάρη Μ. Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων κέντρου φιλοξενίας Βασιλικών
• Κα Μιχάλογλου Θ. Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων κέντρου φιλοξενίας Βασιλικών

 

30/9/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε για τις δράσεις – εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από το σχολείο μας για τον μήνα Οκτώβριο:
• Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, στο σχολείο μας θα γίνουν εκδηλώσεις πάνω στο θεματικό άξονα: «Νοιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός δικαίωμα για όλους». Θα γίνουν προβολές ταινιών αθλητικού περιεχομένου, καλλιτεχνικά εργαστήρια χειροτεχνίας και ζωγραφικής με αθλητικά θέματα, επίδειξη αγώνων, αναπαράσταση Μαραθωνίου. Τα παιδιά θα πρέπει να φορούν αθλητικά παπούτσια, φόρμες και καπέλα. Θα φέρουν κανονικά τις τσάντες τους (σε περίπτωση αναβολής) και με υλικά χειροτεχνίας (μπογιές, μαρκαδόρους, κόλλα, ψαλίδι, μπλοκ ζωγραφικής).
• Από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα υπάρχει λεωφορείο για την αποχώρηση των μαθητών/τριών του ολοημέρου στις 15:00.
• Παρακαλούμε να συνδράμετε κι εσείς με συμβουλές και νουθεσίες προς τα παιδιά σας στο θέμα της συμπεριφοράς τους (βρισιές, σπρωξίματα) κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους με τα λεωφορεία. Από τη μεριά μας προσπαθούμε διαρκώς, αλλά είναι ένας χώρος τον οποίο δεν εποπτεύουμε άμεσα και στον οποίο δεν έχουμε θεσμική δικαιοδοσία.
• Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδρομή του σχολείου στο καστανόδασος του Χορτιάτη. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους κολατσιό, γάντια, νερό, σακούλα για τα κάστανα και να φορούν κατάλληλα ρούχα και παπούτσια. Κόστος εκδρομής 3€ για κάθε παιδί. Επιστροφή όλων των τάξεων 13:15 μ.μ.
• Από σήμερα και κάθε Παρασκευή θα λειτουργεί στο σχολείο μας δανειστική βιβλιοθήκη. Το πρόγραμμα δανεισμού βιβλίων είναι το εξής:
Β και Γ τάξεις κάθε Παρασκευή στο πρώτο διάλειμμα
Δ, Ε και Στ τάξεις κάθε Παρασκευή στο δεύτερο διάλειμμα
Παρακαλούμε να συμβουλεύετε τα παιδιά για τη σωστή χρήση των βιβλίων στο σπίτι (σελιδοδείκτες και όχι τσάκισμα της σελίδας, πιάνω το βιβλίο με καθαρά χέρια, δεν το μουτζουρώνω, το αφήνω σε συγκεκριμένο μέρος στο σπίτι για να μην το χάνω κτλ).

 

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

...........................................................................

 


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Ο/Η __________________________________________ κηδεμόνας τ____ __________ _____________________________ μαθητ____ της ___ τάξης δηλώνω υπεύθυνα πως επιτρέπω σ' αυτ___ να πάρει μέρος στην εκπαιδευτική εκδρομή του Σχολείου σας, που θα γίνει στις 14-10-2016 στον Χορτιάτη στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των παιδιών..
___ΔΗΛ___

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας σας καλωσορίζουμε στο ξεκίνημα της καινούριας σχολικής χρονιάς. Όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στα παιδιά σας τα εφόδια, τις ευκαιρίες κα τις εμπειρίες που αξίζουν. Σας διαβεβαιώνουμε πως θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε ώστε η σχολική χρονιά να κυλήσει δημιουργικά με στόχο ένα ανοιχτό και ανθρώπινο σχολείο στο οποίο όλα τα παιδιά, χωρίς καμιά εξαίρεση, να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν όλα όσα χαρακτηρίζουν σήμερα έναν μορφωμένο και συνειδητοποιημένο πολίτη, ένα σχολείο που θα δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να βιώνουν την παιδική τους ηλικία ως την πιο δημιουργική και ευτυχισμένη περίοδο της ανθρώπινης ζωής, σε ένα ασφαλές, ευχάριστο και παιδαγωγικά αποτελεσματικό περιβάλλον.
Στην προσπάθειά μας, προσβλέπουμε στην κατανόηση, τη συνεργασία και την αρωγή σας. Να είστε κοντά μας, να μας επισκέπτεσθε, να ζητάτε πληροφορίες για την πρόοδο των παιδιών σας, να μοιράζεστε μαζί μας τις αγωνίες και τις ανησυχίες σας. Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πιο αναλυτικά γι αυτά τα θέματα και με το σύλλογό σας αλλά και με σας, στις συναντήσεις με τους/τις δασκάλους/ες των τάξεων που θα πραγματοποιηθούν:
Πέμπτη 22/9 - Α΄ και Γ΄ τάξη 17:30, Β΄ τάξη 18:30.
Παρασκευή 23/9 - Δ΄ και Στ1 τάξη 18:00.
• Από Τρίτη 13/9 θα λειτουργεί κανονικά το τμήμα πρωινής ζώνης (πρόωρης υποδοχής) όπου οι μαθητές μπορούν να έρχονται από τις 7:00 π.μ.
• Από Τετάρτη 14/9 λειτουργεί το αυτοδιαχειριζόμενο κυλικείο μας με οικονομικά, φρέσκα και υγιεινά προϊόντα, με ευθύνη του σχολικού συνεταιρισμού δηλ. των ίδιων των μαθητών/τριών. Τα έσοδα επιστρέφουν ανταποδοτικά στα παιδιά (εκδρομές, εκδηλώσεις κ.ά.). Έχετε κάθε λόγο να το ενισχύετε.
• Την Τετάρτη 28/9/2016 οι Ε΄ και Στ΄ τάξεις θα επισκεφτούν το Goethe Institut για να πάρουν μέρος σε ημερίδα στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής ημέρας γλωσσών».
• Τη φετινή χρονιά έγιναν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα λειτουργίας των δημοτικών σχολείων. Σας ενημερώνουμε πως όλες οι τάξεις θα σχολάνε στις 13:15. Μετά συνεχίζουν μόνο τα παιδιά τα οποία φοιτούν στο ολοήμερο.
• Καλό θα ήταν οι μαθητές να έχουν τσάντες με ροδάκια για να τις σέρνουν και να μην επιβαρύνουν τη σπονδυλική τους στήλη.
• Σας παρακαλούμε όσοι φέρνετε οι ίδιοι τα παιδιά στο σχολείο να τα αφήνετε στην εξωτερική είσοδο και να μην εισέρχεστε στον χώρο της αυλής, για να μπορούμε να ελέγχουμε καλύτερα τον χώρο για την ασφάλεια των παιδιών. Το ίδιο να γίνεται και κατά την αποχώρηση.
• Την ημέρα που τα παιδιά έχουν γυμναστική, παρακαλούμε να φροντίζετε ώστε να έρχονται με αθλητικά παπούτσια και φόρμες και τα κορίτσια να έχουν δεμένα τα μαλλιά τους.
• Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για την προμήθεια μαθητικού δελτίου του ΟΑΣΘ (πάσο) να φέρουν φωτογραφία και 0,50€.
• Όσοι γονείς μαθητών της Α΄ τάξης δεν έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής παρακαλούμε να τα προσκομίσουν έγκαιρα.
• Οι μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης θα πρέπει να προσκομίσουν στο σχολείο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 20/9 τα Ατομικά Δελτία Υγείας από γιατρό ή Κ. Υγείας.
• Σας ενημερώνουμε επίσης ότι Έλληνες υπήκοοι και υπήκοοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης με εισόδημα μικρότερο των 3.000€ δικαιούνται οικονομική ενίσχυση 300€ από το κράτος. Για περισσότερες πληροφορίες στη Διεύθυνση του σχολείου μας.

Πολλές θερμές ευχές για μια καλή και γόνιμη σχολική χρονιά.
Καλή δύναμη σε όλους! Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

 

 

 

ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Αγαπητοί γονείς των μαθητών/τριών του ολοήμερου προγράμματος του σχολείου μας

Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς θα θέλαμε για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας και την απρόσκοπτη παραμονή και αποχώρηση των μαθητών/τριών από το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου μας να σας κάνουμε γνωστά τα ακόλουθα:

• Το ολοήμερο σχολείο ξεκινά στις 13:15 για όλα τα παιδιά.
• Η αποχώρηση των μαθητών/τριών του ολοημέρου γίνεται στις 15:00 και στις 16:00. Προς το παρόν λεωφορεία για το ολοήμερο υπάρχουν μόνο 16:00.
• Τα παιδιά τα παραλαμβάνετε από την είσοδο του σχολείου για λόγους ασφαλείας. Εισέρχεστε στην αυλή μόνο αν έχετε σοβαρό λόγο.
• Όσοι γονείς δεν έχουν δηλώσει ώρα αποχώρησης ή θέλουν να αλλάξουν την ώρα αποχώρησης να το πράξουν άμεσα. Σας υπενθυμίζουμε πως η διαδικασία μεταφοράς καθώς και η συγκρότηση των τμημάτων έγινε με βάση τις ώρες αποχώρησης που έχετε δηλώσει στις αιτήσεις εγγραφής. Κατά συνέπεια η ώρα αποχώρησης πρέπει να είναι σταθερή και να μη μεταβάλλεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς ώστε να μη διαταράσσεται η λειτουργία των τμημάτων και κυρίως για προφανείς λόγους ασφάλειας των παιδιών κατά την αποχώρηση.
• Αιτήματα για αποχώρηση σε διαφορετικές ώρες δε γίνονται σε καμία περίπτωση αποδεκτά πλην σπανίων-έκτακτων περιπτώσεων και κατόπιν ενυπόγραφου αιτήματος.
• Τα παιδιά θα τα παραλαμβάνουν οι γονείς στην είσοδο του σχολείου. Αν για κάποιο έκτακτο λόγο αλλάξει το άτομο που θα παραλάβει κάποιο παιδί, παρακαλούμε να ενημερωθεί έγκαιρα ο υπεύθυνος ολοημέρου.
• Όλα τα παιδιά που έχουν δηλώσει παραμονή κατά τη διάρκεια του γεύματος θα πρέπει να φέρνουν μαζί τους το φαγητό σε σκεύος ειδικό για φούρνο (ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο inox ή εμαγιέ και ΟΧΙ πλαστικά τάπερ) το οποίο θα πρέπει να το βάζουν κάθε πρωί πριν την πρώτη ώρα, στο ψυγείο. Το τελευταίο παρακαλούνται οι γονείς να το θυμίζουν καθημερινά στα παιδιά τους ειδικά της Α΄ τάξης.
• Στο σχολείο μας κατά το μεσημεριανό γεύμα που σερβίρεται σε πιάτο και μπολάκι, προσφέρεται ψωμί και φρούτο με ευθύνη της τραπεζοκόμου (Παρακαλούμε συνεννοηθείτε με το Σύλλογο Γονέων για την μηνιαία αμοιβή της τραπεζοκόμου).
• Παρακαλούνται όσοι γονείς δεν έχουν φέρει βεβαιώσεις εργασίας ή ανεργίας, να τις προσκομίσουν άμεσα.
• Η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών/τριών του ολοήμερου θα γίνει τις ημέρες των συναντήσεων με τους/τις δασκάλους/ες των τάξεων.
• Το πρόγραμμα τις πρώτες εβδομάδες θα είναι προσωρινό εωσότου τοποθετηθούν στο σχολείο μας όλοι οι εκπ/κοί των ειδικοτήτων.

 

Αγιασμός, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Από 1 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές και μετεγγραφές

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Σχολείου οι μαθητές όλων των τάξεων από  τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017 θα σχολούν στις 13:15

Δείτε το νέο πρόγραμμα στην καρτέλα "Το Σχολείο μας" 

Additional information